Topkwaliteit tegellijm van Sopro.

Topkwaliteit tegellijm van Sopro.

Iedere tegelzetter zal u hetzelfde antwoord geven op de vraag ‘wat is het belangrijkste product, naast de tegels uiteraard, bij het zetten of leggen van tegels?’; Een goede tegellijm! Op verzoek van onze ‘professional klanten’, hebben wij bewust gekozen voor Sopro tegellijm. Deze lijm is gemakkelijk te verwerken, biedt de hoogste zekerheid en bestendigheid en voldoet aan de technische regels en voorschriften van arbeid- en milieuwetgeving. Tegellijm van Sopro is goedgekeurd door vele proefrapporten van onafhankelijke, erkende testinstituten. De Sopro 808 tegellijm is bij tegelmegashop.nl verkrijgbaar voor de beste online prijs, evenals de Sopro FKM 444.

tegelmegashop

Gaat u natuursteen tegels lijmen of keramische tegels lijmen? Dan zijn handige tips altijd welkom. Bij het lijmen van natuursteen tegels hoeft u geen voorstrijkmiddel te gebruiken, het is een kwestie van één handeling. Laat de tegels minimaal 24 uur drogen en maak dus geen contact met de pas gelegde tegels, zodat ze volledig uitharden. Een gemiddelde hoeveelheid tegellijm is 2 tot 2,5 kilo per m2. Voor een specifieke berekening van de lijm kunt u altijd onze medewerkers raadplegen. Daarnaast beschikt Sopro over calculators, die voor u uitrekenen hoeveel tegellijm u nodig heeft. Een handige tool om gebruik van te maken. Wilt u het zeker weten? Bel, mail, vul een contactformulier in of breng een bezoek aan onze showroom. We zijn u graag van dienst met een passend tegellijm advies.

Voor welk type tegels u ook tegellijm zoekt, Tegellijm bij Tegelmegashop.nl online bestellen is de juiste keuze! Bij ons vindt u altijd de juiste tegellijm, voor de scherpste prijs. Bekijk per soort tegellijm de reviews van onze klanten en lees hun ervaringen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit tegels en tegeltoebehoren.

Reageren is niet mogelijk.