Boxspring

Boxspring

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een boxspring te hebben? Neem eens een kijkje op de website Boxspring.nl. Hier staan diverse modellen boxsprings die stuk voor stuk beschikken over een mooi en strak design helemaal van nu. Je kunt de poten, stoffen en kleuren geheel zelf bepalen. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden voor een hoofd en voetenbord.
boxspring-narvik-plaid_2De slaapcomfort van een boxspring kan geheel naar eigen voorkeur bepaald worden, of je nou liever een hard of zacht matras hebt, het kan allemaal. Naast je persoonlijke voorkeur is ook je slaappositie erg belangrijk bij het kiezen van een boxspring.  De volgende onderdelen van een boxspring hebben hoofdzakelijk invloed op het bepalen van jouw unieke slaapcomfort, de box, het matras en het topmatras.
actieset-boxspring-viking_2Zo heeft een bepaalde boxspring bijvoorbeeld meer druk verdelers, waardoor de druk op de box beter verdeeld word en de box beter kan koelen. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, deze geeft je het voordeel om gemakkelijker in het bed te stappen of om ‘s avonds gemakkelijker in bed te liggen, tijdens bijvoorbeeld tv kijken. Naast de box heeft de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras ook erg veel invloed op het slaapcomfort.
Heb jij interesse in een mooie complete boxspring die je persoonlijk helemaal samen kunt stellen naar gewenste comfort. Neem dan eens een kijkje op de webshop van Boxspring.nl er is gegarandeerd voor iedereen wat wils. Bekijk je een boxspring liever in het echt? Neem dan eens een kijkje in de winkel van Uw Bed BV, de specialisten staan klaar om je te helpen en om je het juiste advies te geven.

Reageren is niet mogelijk.