De E sigaret is ook beter voor jouw omgeving

De E sigaret is ook beter voor jouw omgeving

Zelf heb ik nooit geweten dat mensen met mij mee roken als ik een peuk op steek. Toen ik daar achter kwam schok ik heel erg en daarom ben ik direct overgestapt op een E sigaret. Natuurlijk wist ik dat mijn gewoonte niet gezond was voor mijn eigen lichaam. Maar het is nooit mij bedoeling geweest om de gezondheid van mijn omgeving in gevaar te brengen. De elektrische peuk is totaal niet schadelijk voor mijn omgeving. Het laatste wat ik wilde was natuurlijk de gezondheid van mijn eigen kinderen beschadigen. Tevens ruikt mijn kleding nu tijdens het roken niet meer naar tabak.

Al heel erg snel raakte ik gewend aan het alternatief. Ik raad daarom iedereen aan die rookt, om hier ook voor te kiezen.

E sigaret

Denk aan jouw kinderen

Op het internet heb ik gezocht naar de besteĀ E sigaret die er te krijgen is. Al gauw kwam ik uit op een hele fijne webwinkel die een heel erg groot assortiment heeft. Daar kwam ik erachter dat jij ook kunt kiezen uit hele leuke kleurtjes en printjes. Zelf ben ik echt gek op de kleur rood dus van die kleur heb ik er eentje besteld. Het is erg fijn om te bedenken dat ik geen teer en koolstofmonoxide meer binnen krijg. Mijn doel is om meer mensen bewust te maken van het feit dat zij met roken hun omgeving beschadigen en dat er een betere optie is.

e- sigaret

Reageren is niet mogelijk.