Kom stoptober door met een elektrische sigaret

Kom stoptober door met een elektrische sigaret

joyetech-evic-tc-vt-kitBeste lezers, ik heet jullie allen weer graag welkom op mijn blogpagina. Ik ga vandaag off topic en wil het hebben over roken. In Nederland roken er nog steeds heel veel mensen. Dit is wat mij betreft een slechte zaak. Dat elk persoon er zelf voor kiest dat moet hij of zij natuurlijk zelf weten maar het brengt ook andere schade toe. Want je hoeft niet te roken om die sigarettenlucht binnen te krijgen.

Gelukkig is het vandaag de maand oktober. Dit betekend dat stoptober begonnen is. Dit is een initiatief om één maand te stoppen met roken. Natuurlijk is dit voor een roker heel moeilijk. Gelukkig heb ik voor die mensen een goede tip, namelijk een elektrische sigaret.

Minder schadelijk voor jou gezondheid

heyNu zullen de meeste van jullie wel weten wat een elektrische sigaret. Het werkt als het ware hetzelfde alleen brengt dit minder schade toe aan je lichaam. Zo heb ik al eens een foto gezien van een long van een wel-roker en een niet-roker. Wanneer je dit ziet wil je gelijk naar ebnferro.com gaan. Zij verkopen namelijk elektrische sigaretten.

Zo besteld een vriedin van mij hier nu al twee jaar haar elektrische sigaretten. Zelf verteld ze nauwelijks het verschil te merken. Ik merk het verschil dus wel dusdanig, ik zit nu immers niet meer in de sigarettenlucht. Volgens haar is EBNferro dan ook een echte aanrader. De prijzen zijn goedkoop en de levering is snel. Zo kom je dus niet in de verleiding om naar de supermarkt te gaan en daar een pakje sigaretten te halen.

logo

Reageren is niet mogelijk.